Team

Tamar Niamut

Tamar Niamut is zangcoach en stemtherapeut. Bij Tamar kun je terecht voor zang -en stemcoaching. Zij heeft een klassieke conservatoriumachtergrond en is ook werkzaam als klassiek zangeres. Ze is daarnaast als coach specialist in diverse moderne zangtechnieken en houdt zich intensief bezig met nieuwe ontwikkelingen rondom haar vakgebied. Als vocalist is je hele lijf je instrument. Daarom is zij in opleiding tot craniosacraal therapeut, aangezien fysieke en mentale blokkades het stemgebruik kunnen beïnvloeden. Onder andere door middel van Cranio kun je deze blokkades in het lijf behandelen.

Haar lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering en aanpak. Ze kijkt en luistert naar de gehele mens en diens lichaam en geest, niet alleen naar de stembanden. Samen met jou streeft ze naar gezond, vrij zingen en spreken, zonder jouw unieke stemgeluid te verliezen, het wordt enkel verrijkt.

Haar kracht is haar betrokkenheid, passie voor het coachen van mensen en haar eigen ervaring als klassiek zangeres. Ze kent de druk van een performance en weet dat zingen topsport is.

Binnen het bedrijf VoxBuilding heeft ze daarom haar krachten gebundeld met John Labrie.